Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

600 g balto zivju;
200 g nomizotu vārītu garneļu;
110 g sviesta;
50 g miltu;
300 ml piena;
350 ml krējuma;
1 tējk. graudaino sinepju;

75 g cietā siera;
5 loksnes fillo mīklas;
100 g sviesta;
Sāls, pipari;
Daži timiāna un pētersīļu zariņi;
Sīpols.

Gatavošana:

Ievietojiet zivis, zaļumus, sāli, piparus un pienu “Grand Feu” katlā un vāriet, līdz zivis sāk sadalīties. Izņemiet zivi un pienu izkāsiet.

“Grand Feu” pannā izkausējiet sviestu, pievienojiet sasmalcinātu sīpolu un apcepiet.

Pannā pievienojiet miltus un samaisiet, samaziniet karstumu un ielejiet krējumu, pievienojiet sinepes un ielejiet pienu, maisiet, līdz mērce sabiezē. Noņemiet pannu no karstuma.

Mērcei pievienojiet sasmalcināto zivi, garneles un sieru.

Izkausējiet sviestu.

Katru filo mīklas loksni apsmērējiet ar izkausēto sviestu, saspiediet un formējiet to virs krējuma mērcē esošajām zivīm un garnelēm.

Ievietojiet sagatavoto pannu cepeškrāsnī un cepiet 180 °C temperatūrā 25–30 minūtes.