Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1 vidēja lieluma ziedkāposts;
1 mazs sīpols;
30 g sviesta;
1 tējk. sinepju;
200 ml krējuma;
2 ēdamk. krustnagliņu;

200 g rīvēta siera;
Sāls, pipari;
Karija garšviela;
Ķimenes;
Ķiploku granulas.

Gatavošana:

Vāriet ziedkāpostu 5–7 minūtes un sadaliet to mazās ziedkopās. Atstājiet atdzist.

“Grand Feu” katlā sviestā apcepiet sasmalcinātu sīpolu, pievienojiet garšvielas, krējumu, sinepes un pusi siera. Uzkarsējiet uz lēnas uguns un pievienojiet kāpostu ziedkopas. Izmaisiet un izslēdziet karstumu.

Pārējo sieru sajauciet ar sausiņiem, ķiploku granulām un zaļumiem.

Pārlieciet ziedkāpostus cepamajā traukā, pārkaisiet ar siera un sausiņu maisījumu un uz 15 minūtēm ievietojiet cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 180 °C temperatūrai.