Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

800 g maltas vistas stilbiņu gaļas;
180 g biezpiena;
1 ola;
Iecienītākās vistas gaļas garšvielas;
1 rīvēts sīpols;

Diļļu saišķis;
Ķiploks;
1 ēdamk. cietes;
Tortilijas čipsi.

Gatavošana:

Sajauciet malto vistas gaļu ar biezpienu un garšvielām un pievienojiet rīvētu sīpolu.

Sasmalciniet tortiljas čipsus līdz daļiņu izmēram, kas piemērotas panēšanai.

Sadaliet vistas gaļu 60 g lielās bumbiņās un apviļājiet tās kraukšķos.

Apcepiet labi sakarsētā “Grand Feu” pannā.

Ievietojiet “Grand Feu” cepšanas traukā un 10 minūtes cepiet cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 180 °C temperatūrai.