
Sastāvdaļas:
800 g maltas vistas stilbiņu gaļas;
180 g biezpiena;
1 ola;
Iecienītākās vistas gaļas garšvielas;
1 rīvēts sīpols;
Diļļu saišķis;
Ķiploks;
1 ēdamk. cietes;
Tortilijas čipsi.
Gatavošana:
Sajauciet malto vistas gaļu ar biezpienu un garšvielām un pievienojiet rīvētu sīpolu.
Sasmalciniet tortiljas čipsus līdz daļiņu izmēram, kas piemērotas panēšanai.
Sadaliet vistas gaļu 60 g lielās bumbiņās un apviļājiet tās kraukšķos.
Apcepiet labi sakarsētā “Grand Feu” pannā.
Ievietojiet “Grand Feu” cepšanas traukā un 10 minūtes cepiet cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 180 °C temperatūrai.