
Sastāvdaļas:
2 pīles stilbiņu;
1 kg skābētu kāpostu;
200 g auksti kūpināta bekona;
1 sīpols;
Lauru lapa;
Šķipsniņa ķimeņu;
Sāls un pipari.
Gatavošana:
Pīles stilbiņus ierīvējiet ar sāli un pipariem un atstājiet marinēties uz dažām stundām.
Izvāriet skābētos kāpostus, līdz tie kļūst mīksti.
“Grand Feu” katlā apcepiet bekona kubiņus un sīpolu, izņemiet bļodā.
Sausā, labi sakarsētā katlā apcepiet pīles ciskas no abām pusēm.
Izņemiet stilbiņus, bet taukus atstājiet. Ievietojiet kāpostus, bekonu un sīpolu un augšā uzlieciet stilbiņus. Pievienojiet pietiekami daudz šķidruma, pārklājiet ar vāku un 1,5 stundas sautējiet grilā vai cepeškrāsnī 140 °C temperatūrā.