Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1 kg maltas gaļas;
2 rīvēti sīpoli;
2 olas;
Sāls, pipari, sarkanais čili pulveris;
0,4 l piena;
6 ēdamk. miltu.

Mērcei:
200 ml krējuma;
200 ml buljona;
Dilles;
Kraukšķīgi sīpoli.

Gatavošana:

Sajauciet visas sastāvdaļas kopā un atstājiet ledusskapī uz nakti vai vismaz uz 4 stundām.

Izveidojiet vajadzīgā izmēra kotletes un cepiet labi sakarsētā pannā ar iecienītu eļļu.

Ielieciet apceptās kotletes “Grand Feu” katlā, pievienojiet buljonu, krējumu, sīpolus un dilles un uz lēnas/vidējas uguns sautējiet 10–12 minūtes.