Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1 ēdamk. olīveļļa;
1 kg vistas filejas;
Sāls, pipari;
4 ķiploka daiviņas;
2 sīpoli;
1 selerijas sakne, sagriezta kubiņos;

4-5 timiāna zariņi;
125 g auksti kūpināta bekona;
2 ēdamkarotes miltu;
400 ml buljona;
2 mizoti āboli;
125 ml krējuma.

Gatavošana:

Nomazgājiet, nosusiniet un ierīvējiet vistas fileju ar sāli un pipariem. “Grand Feu” katlā eļļā dažas minūtes no abām pusēm apcepiet vistas gaļas strēmelītes.

Apcepiet šķēlēs sagrieztus ābolus.

Pievienojiet katlam sasmalcinātu bekonu, sīpolus, seleriju un dažus timiāna zariņus. Kad labi apbrūnēs, pievienojiet rīvētu ķiploku.

Sajauciet buljonu ar miltiem un pārlejiet to pār sautētajiem dārzeņiem, pievienojiet vistas gabaliņus, ielejiet krējumu un sautējiet, līdz mērce sāk biezināties, apmēram 10 minūtes.