
Sastāvdaļas:
1 baklažāns;
1 zaļš cukini;
1 gaiši zaļš cukini;
2 tomāti;
1 sarkanā paprika;
1 dzeltenā paprika;
1 sīpols;
1 puravs;
3 ķiploku galviņas;
1 čili pipari;
1 kārba konservētu tomātu;
2 zariņi svaiga timiāna;
Olīveļļa;
Provansas garšaugi;
Sāls;
Pipari;
Maltā paprika.
Gatavošana:
Vispirms sīki visu sasmalciniet: ķiplokus, sīpolus, dzeltenos piparus un puravus. Sagrieziet kabaču, baklažānu un tomātu šķēlītēs (izvēlieties pēc iespējas līdzīga lieluma dārzeņus).
“Grand Feu” katlā ielejiet olīveļļu, ielieciet ķiplokus, sīpolus, apcepiet pāris minūtes, tad pievienojiet puravus, papriku, visu cepiet, nepārtraukti maisot. Kad dārzeņi ir mīksti, pievienojiet konservētus tomātus, garšvielas un visu kopā samaisiet. Izslēdziet karstumu un izlīdziniet maisījumu.
Izkārtojiet dārzeņus aplī, aplejiet ar olīveļļu, pārklājiet katlu un ielieciet uz 1 st. 20. min. uzkarsētā cepeškrāsnī 160 °C. Īsi pirms cepšanas beigām atveriet vāku, pārkaisiet ar sāli, pipariem un Provansas garšaugiem un cepiet vēl apmēram 10 minūtes.