Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

Mīklai:
600 g kviešu miltu;
1 ēdamkarote sāls;
250 g verdoša ūdens;
1 ola;
50 g sviesta.

Pildījumam:
500 g cūkgaļas;
250 g bekona;
2 sīpoli;
2 ķiploka daiviņas;
Sāls, pipari un majorāns.

Gatavošana:

Mīkla:
Ievietojiet bļodā miltus, sāli un olu. Viegli samaisiet.

Citā bļodā ievietojiet sasmalcinātu sviestu un pārlejiet ar verdošu ūdeni, maisot, līdz tas izkūst.

Pievienojiet šķidrumu miltiem un mīciet mīklu. Sagatavoto mīklu ievietojiet maisiņā un atstājiet uz 30 minūtēm.

Izrullējiet mīklu plānā slānī un ar gredzenu izspiediet vēlamā izmēra apļus. Katra apļa centrā ielieciet pildījumu un saspiediet malas kopā, izveidojot viļņveidīgu pelmeņa malu.

Pildījums:
Samaliet gaļu, pievienojiet sasmalcinātu sīpolu un ķiploku, pievienojiet garšvielas un labi samaisiet.

Vāriet pelmeņus ūdenī un pievienojiet sāli, pāris lauru lapas un nedaudz garšvielu. Pievienojiet ēdamkaroti eļļas. Kad ūdens uzvārīsies, pievienojiet pelmeņus. Kad tie ir pacēlušies virspusē, vāriet apmēram 5 minūtes.

Pasniedziet ar skrandžiem un sīpolu lapām.

Recepte: Aurimeļa virtuve