
Sastāvdaļas:
1 kg kvalitatīvas mencas;
1 sīpols;
1 ola;
2 ēdamk. mannas putraimu;
Sāls, pipari.
Pildījumam:
200 g kūpināta bekona;
100 g rīvēta siera;
1 burkāns;
1 sīpols;
1 cukini;
Sāls, pipari;
Eļļa cepšanai.
Gatavošana:
Sasmalciniet zivis, iesitiet olu, pievienojiet mannas putraimus, sāli, piparus un ierīvējiet sīpolu. Visu labi samaisiet.
Pildījumam pannā uzkarsējiet eļļu un apcepiet sasmalcinātu bekonu un dārzeņus, pievienojiet sāli un piparus. Atdzesējiet un pievienojiet sieru. Labi samaisiet.
Veidojiet zivju kotleti un iekšpusi pildiet ar bekona pildījumu.
Gatavu gaļas gabalu 40 minūtes sautējiet cepeškrāsnī cepamajā traukā kopā ar ceptiem dārzeņiem un dārzeņu buljonu.
Recepte: Aurimeļa virtuve