Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1 kg liellopa fileja;
Poppamies SPG garšvielas;
1 sīpols;
3 ķiploka daiviņas;
1 tējk. Miso pasta;
2 ēdamk. tomātu pasta;
400 g sasmalcinātu konservētu tomātu;

1 tējk. kūpināta paprika;
Puse čili pipara;
Lauru lapa;
0,5 l liellopa gaļas buljona;
Sāls;
Eļļa;
Nedaudz zivju mērces.

Gatavošana:

Gaļu sagrieziet kubiņos, pārkaisiet ar SPG garšvielām un atstājiet marinēties vismaz uz vienu stundu. Pa to laiku sagrieziet dārzeņus.

Pievienojiet eļļu “Grand Feu” katlam, uzkarsējiet to un pievienojiet gaļu. Pēc cepšanas to nolieciet malā. Tur pat apcepiet sīpolu un ķiploku. Pievienojiet miso pastu, tomātu pastu, konservētus tomātus, buljonu un pārējās sastāvdaļas. Atgrieziet cepto gaļu katlā un sautējiet apmēram 2,5 stundas (cepeškrāsns temperatūra 120 °C, tiešais karstums).

Kartupeļu biezenim pievienotais pelējuma siers ir lielisks papildinājums sautējumam.