Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

2 kg ribu;
1 sīpols;
1 ķiploka galviņa;
Dažas lauru lapas;
Selerijas kātiņš;
Paprika;
Daži timiāna zariņi;

1 ēdamk. tomātu mērces;
1 ēdamk. sinepju;
1 ēdamk. karamelizētu sīpolu;
1 ēdamk. majonēze;
Sāls;
Pipari.

Gatavošana:

Nomazgājiet un nosusiniet gaļu.


“Grand Feu” katlā pievienojiet visas gaļas marinādes sastāvdaļas (izņemot dārzeņus), samaisiet un labi ierīvējiet gaļu. Atstājiet marinēties vismaz uz 3–4 stundām, vēlams uz nakti.


Pievienojiet katlam timiānu, papriku, seleriju, sīpolus un ķiplokus, pārklājiet katlu ar vāku (nav nepieciešams pievienot šķidrumu) un 8 stundas sautējiet cepeškrāsnī 120 C temperatūrā.