Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1,5 kg sviesta ķirbja;
1 burkāns;
1 kartupelis;
1 sīpols;
5 ķiploku daiviņas;
1 tējk. timiāna lapu;
3 ēdamk. olīveļļas;
500 ml buljona;
200 ml krējuma;
200 g garneļu;

 

Pasniegšanai:
Ķirbju sēklas;
Olīveļļa;
Čili pipari.

Gatavošana:

Izklājiet cepšanas trauku ar kubiņos sagrieztu ķirbi, burkānu šķēlītēm, sīpolu un ķiploku. Sajauciet ar olīveļļu, sāli, pipariem un timiāna lapām. Cepiet cepeškrāsnī, kas sakarsēta līdz 190 °C, aptuveni 40 min, kamēr dārzeņi kļūst mīksti un apgrauzdējas.

Tikmēr katlā ar vistas buljonu iegrieziet kartupeļus un vāriet, līdz tie kļūst mīksti. Ielieciet vārītos kartupeļus un apceptos dārzeņus katlā, pievienojiet pienu un atkal uzkarsējiet. Visu blenderī sablenderējiet līdz viendabīgai masai.

Dažas minūtes apcepiniet garneles pannā ar savām iecienītākajām garšvielām,”Beriu” garšvielu maisījums ir lieliski piemērots.

Pasniedziet zupu, pārlejiet zupu ar nedaudz olīveļļas, pārkaisiet ar ķirbju sēklām un, ja vēlaties nedaudz garšvielu, pievienojiet nedaudz sasmalcinātu čili piparu. Virspusē novietojiet apcepinātās garneles.