
Sastāvdaļas:
1/2 sviesta ķirbja;
1 sīpols;
3 ķiploka daiviņas;
1 selerijas lapa;
250 g vēlamās gaļas;
200 g pērļu putraimu;
Liels tomāts;
Dažas žāvētas mērcētas sēnes;
Sauja saldētu zirņu;
Buljons, baltvīns;
Sāls, piparu, universālais uzbeku garšvielu maisījums, kūpināta paprika, Vidusjūras garšaugu maisījums
Sauja pētersīļu;
Gabaliņš franču sālītā sviesta.
Gatavošana:
Gaļu sagrieziet vajadzīgā lieluma kubiņos un apcepiet “Grand Feu” katlā. Nolieciet to malā.
Sagraiziet un tajā pašā katlā apcepiet dārzeņus un sasmalcinātās sēnes.
Ielieciet gaļu atpakaļ katlā, pievienojiet vīnu un, kad alkohols būs iztvaikojis, ielejiet buljonu. Vāriet apmēram 10 minūtes.
Pievienojiet putraimus, pievienojiet garšvielas un atstājiet maigi burbuļot (120 °C cepeškrāsnī vai grilā) apmēram stundu vai līdz šķidrums ir iztvaikojis.
Gatavošanas beigās pievienojiet zirņus un franču sālīta sviesta gabaliņu, iemaisiet un pievienojiet pētersīļus.