
Sastāvdaļas:
1,5 kg cūkgaļas lāpstiņas;
Sāls, pipari un iecienītākā cūkgaļas garšviela;
2 glāzes ābolu sulas;
BBQ mērce;
8 tortiljas loksnes;
1 sarkanais sīpols;
2 tomāti;
1 dzeltenā paprika;
1 sarkanā paprika;
Rīvēts mocarellas siers.
Gatavošana:
Cūkgaļas lāpstiņu ierīvējiet ar garšvielām, marinējiet pāris stundas, ievieto katlā un aplejiet ar sulu.
Apklājiet katlu ar vāku un ievietojiet to cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 140 °C temperatūrai. Cep 3 stundas
Pēc cepšanas saplēsiet gaļu un ielejiet BBQ mērci, visu samaisiet ar visu pēc cepšanas palikušo sulu.
Katru tortiljas loksni iemērciet gaļas mērcē, ievietojiet tajā gaļu, sieru un dārzeņus, saliec uz pusēm un apcepiet pannā no abām pusēm.