
Sastāvdaļas:
4 olas;
100 g piena;
50 g rīvēta cietā siera;
1 tējk. garšvielu omletei;
2 šķēles Serrano šķiņķa;
Sāls, piparu;
Sviests panniņu ieziešanai;
Ķiršu tomātiņi dekorēšanai;
Svaigs baziliks;
Gorgonzola;
Olīvas.
Gatavošana:
Iesitiet olas bļodā, ielejiet pienu, pievienojiet rīvētu cieto sieru, omletes garšvielas, sāli un piparus. Visu viegli sakuliet. Pievienojiet sasmalcinātu Serrano šķiņķi.
“Grand Feu” panniņas ieziediet ar sviestu, ielejiet olu masu un ievietojiet cepeškrāsnī.
Cepiet 170 °C temperatūrā apmēram 15 minūtes.
Pasniedziet ar ķiršu tomātiņiem, gorgonzolas sieru, bazilika lapiņām un olīvām.
Recepte: Aurimeļa virtuve