Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Cepumu receptes

Svaigi no krāsns izvilkti, mutē kūstoši cepumi – delikatese, ko daudzi cilvēki pieskata comfort food kategorijai. Ar šo angļu valodas terminu apzīmē ēdienu, kas asociējas ar patīkamiem pārdzīvojumiem, nostalģiskām atmiņām un bērnības garšām.

Miltu izstrādājumu pasaule ir plaša – tajā ir saldas un sāļas kūkas, sacepumi un daudzi citi gardumi. Ir tik daudz iespēju, ka katru dienu varat izmēģināt kādu jaunu recepti.

Tieši to var izdarīt ar “Grand Feu”. Esam atlasījuši receptes gan rūdītiem virtuves entuziastiem, gan amatieriem, kas tikai sāk savus gastronomiskos eksperimentus.

Šīs vienkāršās, ekspertu pārbaudītās receptes nevienu neatstās vienaldzīgu – aicinām jūs tās pagatavot un nobaudīt!

5 iemesli, kādēļ izvēlēties čuguna traukus cepumiem

Cepumu garšu un tekstūru nosaka ne tikai laba recepte, bet arī kvalitatīvs cepšanas trauks. Lai iegūtu labākos rezultātus, vērts izmēģināt čuguna traukus, kurus iesaka daudzi virtuves profesionāļi.

Tie ir universāli trauki, kas izgatavoti no metāla un oglekļa sakausējuma, un tiem ir 5 galvenās priekšrocības:

Laba siltuma sadale un saglabāšana. Izmantojot čuguna traukus, ēdiens gatavojas vienmērīgi, ar kraukšķīgu garoziņu ārpusē un mīkstu tekstūru iekšpusē, nepiedeg pie apakšas.
Tie ir ļoti daudzpusīgi. Izmantojot čuguna traukus, varēsiet cept kūkas, sacepumus, cepumus, biskvītus un citus gardumus ar perfektu garšu. Tāpēc jums ir nepieciešams tikai viens trauks, lai pagatavotu daudzus dažādus ēdienus. To var izmantot ne tikai cepeškrāsnī, bet arī uz grila un ugunskura. Izbaudiet gardus ēdienus, lai kur jūs atrastos!
Piemīt izcila izturība. Čuguna trauki ir izgatavoti no izturīgiem materiāliem, tie ir izturīgāki pret mehāniskiem bojājumiem un mazāk nodilst, tāpēc tie viegli iztur pat ļoti augstas temperatūras un kalpo daudzus gadus.
Veselībai draudzīgi trauki. Oglekļa un dzelzs sakausējums ir dabisks materiāls, kas ir nekaitīgs cilvēka veselībai. Pat ļoti augstā temperatūrā cepot ēdienu, neizdalās bīstamas ķīmiskās vielas. Turklāt cepšanai čuguna pannās praktiski nevajag eļļu, tāpēc varat baudīt lieliskas garšas cepumus un citus ēdienus vēl veselīgāk.
Nav nepieciešama sarežģīta kopšana. Cepumu gatavošana parastajos traukos rada daudz galvassāpju, kad runa ir par to kopšanu pēc cepšanas. Čuguna traukus vienkārši noskalojiet ar ūdeni un noslaukiet ar mīkstu sūkli vai suku. Šos traukus nav nepieciešams izmantot trauku mazgāšanas līdzekli/ziepes vai citus tīrīšanas līdzekļus, tāpēc to kopšana ir ļoti vienkārša.

“Grand Feu” internetveikals piedāvā plašu čuguna virtuves piederumu klāstu par pieejamām cenām ikvienam – atrodiet sev piemērotāko!