
Sastāvdaļas:
2 gabaliņi Halloumi siera;
400 g ķiršu tomātu;
100 g Kale kāpostu;
15 g svaiga bazilika;
3 ēdamk. balzamiko etiķa;
130 g Pesto;
2 ēdamk. olīveļļa;
2 kārbas aunazirņu;
Sāls un pipari.
Gatavošana:
Ieberiet aunazirņus un tomātus lielā pannā. Pārkaisiet ar balzametiķi un nedaudz eļļas, pievienojiet sāli un piparus. Ievietojiet iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 200 °C temperatūrā un, maisot, cepiet apmēram 10 min. (vai līdz tomāti ir nedaudz mīkstinājušies).
Lielas cepamās paplātes apakšējo daļu izklājiet ar kāpostiem, bet virsū – ar aunazirņiem un tomātiem. Pievienojiet haloumi sieru un ievietojiet grilā, kas uzkarsēts līdz 180 °C, uz netiešas uguns. Cepiet, līdz siers ir labi apbrūnē.
Pēc izņemšanas pārlejiet ar Pesto mērci un dekorējiet ar svaigu baziliku.