
Sastāvdaļas:
3–4 dūres lieluma kāposti;
600 g maltas cūkgaļas;
Krūze smalki sagrieztu burkānu;
Puskrūze sasmalcinātu selerijas lapu;
Puskrūze sasmalcinātu sīpolu;
Puse dzeltenās paprikas;
Pāris ķiploka daiviņas;
1 ēdamk. tomātu pastas;
1 bundža konservētu tomātu;
Olīveļļa;
Iecienītākās garšvielas (lieliski der Svanetijas sāls, pipari, kūpināta paprika, universālās uzbeku garšvielas);
Krējums.
Gatavošana:
Pievienojiet garšvielas maltai gaļai un labi samaisiet. Nelielās porcijās apcepiet gaļu čuguna pannā un nolieciet malā.
Apcepiet burkānus, sīpolus, seleriju, papriku un ķiplokus.
Salieciet “Grand Feu” cepšanas traukā gaļu, dārzeņus, karoti tomātu pastas, konservētus tomātus, pievienojiet pāris glāzes karsta ūdens un garšvielas, labi samaisiet .
Sagrieziet kāpostus 4 daļās, aplejiet tos ar olīveļļu un sāli un pipariem.
Salieciet kāpostus mērcē.
Cepiet 170–180 °C temperatūrā apmēram 40 min., pārklātu ar foliju, pēc tam apmēram 25 minūtes atvērtā veidā.
Cepšanas beigās iemaisiet pāris ēdamkarotes skāba krējuma.