Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

Vistas gaļa;
Iecienītās vistas gaļas garšvielas;
Sāls, pipari;
2 āboli;
Sīpols;
Baklažāns;

Ķekars tomātu;
Salvijas zariņš;
5 ķiploka daiviņas;
50 g garšvielu sviesta ar zaļumiem;
Kartupeļi.

Gatavošana:

Vistas gaļu iekšpusē, ārpusē un zem ādas ieberziet ar garšvielām un sviestu ar garšvielām. Atstājiet marinēties.

“Grand feu” katlā ievietojiet vistas gaļu, dārzeņus, salvijas zariņus, garšojiet ar garšvielām, pārklājiet katlu ar vāku un cepiet 180 C temperatūrā 1,5 st.

Cepiet vēl 15 minūtes, neatvērtā veidā.

Ja vēlaties arī mērci, pēc vistas sulas notecināšanas, varat sablenderēt izņemtos ceptos dārzeņus (izņemot kartupeļus). Mēs apsolām perfektu mērci kopā ar vistas gaļu.