
Sastāvdaļas:
6 laša filejas gabaliņi;
1 tējk. sasmalcinātu ķiploku;
1/2 tējk. malta ingvera;
1 ēdamk. olīveļļas;
1 ēdamk. sojas mērces;
1 ēdamk. čili mērces;
1 tējk. brūnā cukura;
Šķipsniņa čili pārslu;
Sāls, pipari;
1/2 tējk. paprikas;
Sweet Liquorice mērce;
4 sasmalcinātas ķiploka daiviņas.
Gatavošana:
Sajauciet visas mērces sastāvdaļas un marinējiet lasi no pusstundas līdz pat diennaktij.
Uzkarsē cepeškrāsni līdz 170°C.
Uzkarsētā pannā uz vidējas uguns apcepiet laša fileju no visām pusēm un ievieto “Grand Feu” cepšanas traukā.
Laša gabaliņus apsmērējiet ar “Sweet Liquorice” mērci un ievietojiet cepeškrāsnī. Cepiet 10 minūtes. (cepšanas laiks būs atkarīgs no gabalu biezuma).