Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

Mīklai:
400 g biezpiena;
2 olas;
2 ēdamk. krējums;
8-10 ēdamkarotes miltu;
Šķipsniņa sāls;

Pildījumam:
400 g maltas stilbiņu gaļas;
1 sīpols;
Šķipsniņa sāls un piparu;
3 ēdamkarotes saldējuma (vislabāk ar saldētu buljonu);
Zaļumi.

Gatavošana:

Mīklas pagatavošana:
Saputojiet biezpienu ar olām un sāli. Pievienojiet skābo krējumu un miltus un mīciet mīklu. Piezīme par miltiem: sākumā pievienojiet mazāk miltu, ja mīkla ir pārāk viegla un līp pie rokām, pievienojiet vairāk miltu (miltu daudzums ir atkarīgs no daudzām lietām, piemēram, biezpiena tauku satura vai olu lieluma, tāpēc nevajag mīklai būt pārāk cieta).

Pildījuma pagatavošana: Ielieciet ledus gabaliņus maisiņā, sasmalciniet tos ar gaļas āmuru līdz zirnīša lieluma kubiciņiem, pievienojiet gaļai, pievienojiet sāli un piparus, pievienojiet sasmalcinātu sīpolu un zaļumus. Labi samaisiet.

Izvelciet mīklu plāni, izgrieziet apļus, pievienojiet lielu karoti gaļas, pārlociet un nostipriniet malas ar dakšiņu.

Apcepiet karstā eļļā no abām pusēm, līdz tie ir labi apbrūnējuši. Nosusiniet uz papīra salvetes un pasniedziet.