Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1 kg biezpiena;
6 M izmēra olas;
200 g mannas putraimu;
200 g cukura;

100 ml piena;
100 g sviesta;
1 ēdamk. sviesta istabas temperatūrā;
3–4 ēdamkarotes rīvmaizes.

Gatavošana:

Izrīvējiet biezpienu caur sietu, pievienojiet olu dzeltenumus un labi samaisiet.

Pienu pārlejiet pār mannas putraimiem un atstājiet, lai uzbriest.

Stingrā konsistencē saputojiet olu baltumus un iemaisiet tos biezpiena masā. Tajā pašā masā iemaisiet mannas putraimus un izkausēto sviestu.

Katla dibenu ieziediet ar sviestu un pārkaisiet ar rīvmaizi.

Ielej visu maisījumu, pārklājiet ar vāku un cepiet cepeškrāsnī 190 °C temperatūrā 40 minūtes.