Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

Maisījumam:

100 ml silta piena;
1 ēdamk. miltu;
1 ēdamk cukura;
7 g sausā rauga;

 

Pildījumam:
500 g biezpiena;
1 ola;
3 ēdamk. cukura;
Citrona vai apelsīna miziņa;

Mīklai:
300–350 g izsijātu miltu;
70 g kausēta sviesta;
70 g krējuma;
1 ēdamk. cukura.

 

Gatavošana:

Pagatavojiet ieraugu: pienā izkausējiet cukuru, raugu, miltus iemaisiet un atstājiet uz 20 min., kamēr raugs aktivizēsies.

Bļodā labi samaisiet pildījuma sastāvdaļas.

Izkausētajā sviestā labi iemaisiet cukuru.

Mīciet mīklu, bet nepieberiet visus miltus, pievienojiet pa druskai, līdz mīkla pielīp pie rokām un labi mīcās. Sagatavoto mīklu sildiet, līdz tā dubultojas apjomā.

Izrullējiet taisnstūrveida loksnē, apsmērējiet ar krēma pildījumu, ieziediet ar biezpiena pildījumu, sarullējiet “ruletē” un sagrieziet.

Ielieciet “Grand Feu” cepšanas traukā maizītes un cepiet 180 °C temperatūrā 25 minūtes.