Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1,7 kg cūkgaļas bekona;
Sāls, pipari;
“Poppamies Garlic” garšviela;
200 ml balzametiķa;
300 ml buljona;
Krūzīte saldētu ķiršu (bez kauliņiem);

2 gab. šalotes sīpolu;
3–4 ķiploka daiviņas;
Rozmarīna zariņš;
Timiāna zariņš;
Lavandas lapa;

Gatavošana:

Cūkgaļas lāpstiņu ierīvējiet ar garšvielām, marinējiet pāris stundas, ievieto katlā un aplejiet ar sulu.

Apklājiet katlu ar vāku un ievietojiet to cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 140 °C temperatūrai. Cep 3 stundas

Pēc cepšanas saplēsiet gaļu un ielejiet BBQ mērci, visu samaisiet ar visu pēc cepšanas palikušo sulu.

Katru tortiljas loksni iemērciet gaļas mērcē, ievietojiet tajā gaļu, sieru un dārzeņus, saliec uz pusēm un apcepiet pannā no abām pusēm.