Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

2 l liellopa gaļas buljona;
300 g nobriedinātas liellopa gaļas;
Pak choi salāti;
Iepakojums stikla nūdeļu;
Ingvers;
Ķiploki;
Pa pilnai karotei mērču (pēc garšas):
Sojas mērce;
Sezama eļļa;
Terijaki mērce;
Sarkanā karija pasta;
Hoisin mērce;
Pipari;
Cukurs.

Gatavošana:

Labi sakarsētā pannā dažas minūtes apcepiniet sagrieztu liellopa gaļu un salātus.

Pievienojiet mērces katlam ar buljonu un uzkarsējiet līdz vārīšanās temperatūrai.

Pievienojiet ķiplokus, ingveru, šķipsniņu cukura un piparus.

Atsevišķā katlā izvāriet makaronus.

Ielieciet makaronus, sīpolu lapas, salātus un liellopu gaļu bļodā un pārlejiet ar buljonu.