Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

Cūkgaļas kakls;
Vārīti rīsi;
Sāls;
Uzbeku garšvielas;
Smalcināti ķiploki;
1 ēdamk. krējums;
Olīveļļa;

1 burkāns;
Selerijas kāts;
1 sīpols;
1 l buljona;
1 kārba konservētu tomātu;
1 lauru lapa;
Krējums.

Gatavošana:

Gaļu sasmalciniet, samaisiet ar vārītiem rīsiem, sāli, uzbeku garšvielām, sasmalcinātiem ķiplokiem un ēdamkaroti skāba krējuma.

Kāpostu galvu 30 minūtes vāriet sālītā ūdenī, izņemiet un ļaujiet atdzist. Izklājiet kāpostu lapas uz malām.

Piepildiet vidu ar gaļu, pārklājiet ar lapu kārtu, atkal ar gaļu, atkal ar lapām un tā tālāk, līdz tiek pabeigta kāposta veidošana.

“Grand Feu” katlā ielejiet eļļu, apcepiet sagrieztu burkānu, sīpolu, selerijas kātu, pievienojiet buljonu, konservētus tomātus, lauru lapu, sāli, piparus, pievienojiet pildītos kāpostus un vāriet krāsnī apmēram 1,5 stundas. Gatavošanas laikā vienu reizi apgrieziet galvu, lai sautējumā esošais šķidrums pārklātu otru pusi.

Otrajā sautējuma pusē atveriet katlu, lai iztvaikotu šķidrums un kāpostu virsma apgrauzdētos. Īsi pirms beigām pievienojiet krējumu un, ja nepieciešams, papildiniet mērci ar sāli un pipariem.