Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

1 kg teļa vai jēra gaļas;
Eļļa;
2 vidēji lieli sīpoli;
5 ķiploka daiviņas;
Puse baklažāna (sagriezts salmiņos);
2 burkāni (sagriezti salmiņos);
Sauja zaļo pupiņu;
Čili pipari;

2 tomāti;
Sauja Pekinas kāpostu;
1 l liellopu gaļas buljons;
Chmeli-suneli garšviela;
Universālā uzbeku garšviela;
Svaigi makaroni;
Zaļumi;
Sarkanais sīpols.

Gatavošana:

Gaļu sagrieziet nelielos 1–1,5 cm gabaliņos.

“Grand Feu” katlā ielejiet eļļu , uzkarsējiet to un apgrauzdējiet gaļu. Izņemiet to.

Pēc tam pievienojiet pusmēnestiņos sagrieztus divus sīpolus un smalki sagrieztus ķiplokus. Cepiet, līdz kļūst zeltaini. Pēc izvēles var pievienot pāris ēdamkarotes tomātu pastas, sojas vai miso pastas.

Tad pievienojiet burkānus un baklažānus. Pēc 5 minūtēm katlam pievienojiet zaļās pupiņas, pekorino kāpostus un tomātus. Apcepiet visus dārzeņus uz liela karstuma.

Apceptos dārzeņus pārlejiet ar litru liellopa gaļas buljona un vēl 1–1,5 litriem verdoša ūdens. Pievienojiet Chmeli-suneli un universālās uzbeku garšvielu. Apklājiet un sautējiet uz maza karstuma 30–40 min. Pārbaudiet garšu, vai netrūkst sāls.

Atsevišķā katlā uzkarsējiet ūdeni makaronu pagatavošanai līdz vārīšanās temperatūrai un labi pasāliet. Makaronus vāriet apmēram 3 minūtes vai kā norādīts uz iepakojuma. Nosusiniet un noskalojiet aukstā ūdenī, pievienojot nedaudz eļļas, lai nesaliptu.

Salieciet makaronus uz šķīvja, pārlejiet ar Lagmanu, pārkaisiet ar zaļumiem un smalki sagrieztu sarkano sīpolu.