
Sastāvdaļas:
3 gab. stilbi;
3 lieli burkāni;
Sauja nomizotu ķiploku;
2 gab. sīpolu;
100 g tomātu pastas;
50 g žāvētu plūmju;
Sāls un pipari;
Zaļumi;
0,5 l buljona;
Kārba tumšā alus.
Gatavošana:
Liellopu gaļu aprīvējiet ar garšvielām un apcepiet no abām pusēm labi sakarsētā pannā.
Sagrieziet burkānus šķēlītēs, sīpolus sagrieziet pusgredzenos.
“Grand Feu” katlā ielejiet nedaudz eļļas un tajā apcepiet sīpolus, pievienojiet tomātu pastu.
Pievienojiet gaļu, dārzeņus un zaļumus, pārlejiet ar šķidrumu, pievienojiet sāli un piparus.
Sautējiet 150 °C temperatūrā apmēram 3 st.