Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Laipni lūgti Grand feu e-veikalā!

Sastāvdaļas:

“Mazie kartupeļi;
Karsti kūpināta bekona sloksnītes;
2-3 ēdamk. olīveļļas;

Ķiploku galviņas;
Svaigs timiāns un rozmarīns;
Sāls, pipari, kūpinātas paprikas pulveris.

Gatavošana:

Nomizojiet kartupeļus vai noskalojiet tīrus, ievietojiet katlā un, ieberot sāli, vāriet. Pēc uzvārīšanās vāriet kartupeļus apmēram 10 minūtes.


Nosusiniet, pārlejiet cepamajā traukā un atstājiet atdzist. Pa to laiku pagatavojiet marinādi.


Bļodā ieberiet sāli, piparus, kūpinātu paprikas pulveri, sasmalcinātu svaigu timiānu, 3 līdz 4 ķiploka daiviņas un uzpiliniet olīveļļu. Visu labi samaisiet. Kartupeļus pārlejiet ar sagatavoto marinādi un labi samaisiet.


Katru kartupeli aptiniet ar karsti kūpinātu bekonu un ievietojiet cepšanas traukā. Starp kartupeļiem izkaisiet svaigus rozmarīna un timiāna zariņus un ķiploka daiviņas.


Cep 170 °C cepeškrāsnī apmēram 30 minūtes.


Recepte: Aurimeļa virtuve